Netwerken

WRS.Finance is een netwerkorganisatie in de meest brede zin van het woord. De kern van WRS.Finance wordt gevormd door een hecht team ervaren financiële raadgevers.

Waar nodig en wenselijk werken we samen met onder andere IT-, juridische- en bedrijfskundige specialisten. Immers, niet zelden reiken financiële uitdagingen verder dan de financiële afdeling en uw directiekamer.

Wadinko

WRS.Finance is een initiatief van de ondernemende Participatiemaatschappij Wadinko N.V. Wadinko heeft als doel het stimuleren van de bedrijvigheid en werkgelegenheid in Overijssel, de Noordoostpolder en Zuidwest Drenthe. Dat doet Wadinko met minderheidsbelangen in ondernemingen met risicodragend kapitaal, kennis en managementondersteuning.

Ook introduceert Wadinko participaties in zijn zeer uitgebreide netwerk en stimuleert Wadinko hen voortdurend tot het benutten van elkaars expertise. Dat heeft al geleid tot aansprekende samenwerkingsverbanden en nieuwe, overwegend innovatie diensten en producten. Als Wadinko-participatie heeft ook WRS.Finance toegang tot het waardevolle Wadinko-netwerk. Een extra reden om snel contact met ons op te nemen.

Sluit aan bij nieuwe netwerken

Naast dat u uw financiële hygiëne op orde wilt krijgen bent u benieuwd naar nieuwe netwerkkansen en -mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op met Robbert Jan Bruins Slot of Sander Dijkers. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 053 – 461 69 60 of via info@wrsfinance.nl.

Lees ook meer over:

Voor meer inzicht in kennisontwikkeling en -overdracht

Natuurlijk kunt u altijd een beroep doen op WRS.Finance. Maar waarom zou u uzelf de nodige financiële kennis niet eigen maken? Om dat mogelijk te maken slaan WRS.Finance en WIMM de handen ineen!

Voor meer inzicht in nieuwe netwerken

De kern van WRS.Finance wordt gevormd door een hecht team ervaren financiële raadgevers. Waar nodig en wenselijk werken we samen met onder andere IT-, juridische- en bedrijfskundige specialisten.