Voor meer inzicht in kennisontwikkeling en -overdracht

Onze economie wordt getypeerd als een kenniseconomie. Kennis is alles, kennis geeft macht. Niet voor niets roept onze overheid op tot ‘een leven lang leren’. Bij WRS.Finance vinden we dat kennis vooral veel nieuwe inzichten biedt. Dat kennis het mogelijk maakt zaken slimmer of sneller te regelen.

Dat geldt ook voor financiële kennis. Natuurlijk kunt u altijd een beroep doen op WRS.Finance. Maar waarom zou u uzelf die kennis niet eigen maken? Om dat mogelijk te maken slaan WRS.Finance en WIMM de handen ineen!

WIMM staat voor Wij investeren in mens en maatschappij. Ook WIMM is een initiatief en participatie van de ondernemende Participatiemaatschappij Wadinko N.V., bedoeld om de kwaliteit van ondernemen in Overijssel, de Noordoostpolder en Zuidwest-Drenthe een impuls te geven.

Dat doet WIMM met doorlopende leerlijnen voor alle niveaus binnen ondernemingen, van directeur en eigenaar/DGA tot middenkader tot aanstormend talent. Voorbeelden zijn het Power Employment Program, het WIMM Traineeship, het programma Vanzelfsprekend Samenwerken, het leiderschapsprogramma Care & Dare en de MBO Mini Masters.

Focus op financiële hygiëne

Waar WIMM zich vooral richt op meer en beter ondernemerschap, inspirerend leiderschap en talentontwikkeling, focust WRS.Finance zich op de ‘financiële hygiëne’ binnen ondernemingen. Daar waar de financiële kennis en ervaring binnen een onderneming nog tekort schiet of waar directeuren en eigenaren/DGA’s zich verder willen bekwamen op financieel gebied leggen WIMM en WRS.Finance het contact met onderwijs- en kennisinstellingen als Saxion, Windesheim en de Universiteit Twente. In overleg kunnen ondernemingen zelfs financieel geschoolde WIMM-trainees in tijdelijke dienst nemen.

Zet de eerste stap!

De eerste stap naar meer financiële kennis zet u al vandaag
U wilt zichzelf als directeur, eigenaar/DGA of controller van een onderneming in het werkgebied van WRS.Finance verder bekwamen op financieel gebied?

Neem dan snel contact op met Robbert Jan Bruins Slot of Sander Dijkers. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 053 – 461 69 60 of via info@wrsfinance.nl.